БЕЗПЛАТНА доставка до офис на еконт при поръчки над 150.00лв.

  Поръчки на едро

  Спално бельо за Къщи за гости Airbnb Хотели

  Увеличете разнообразието от спално бельо за вашия бизнес с поръчки на едро от Bedzone.bg – висококачествен български текстил.

  За нас

  Bedzone.bg е онлайн магазин, специализиран във висококачествените текстили за хотелския сектор. Ние предлагаме широка гама продукти, включително спално бельо, олекотени завивки, одеяла и други. Нашата мисия е да доставяме на клиентите си най-доброто качество текстили, на разумни цени, от български производители.

  Текстилните ни продукти са предназначени както за крайния потребител, така и за бизнеси в сектора на хотелиерството като хотели, къщи за гости и airbnb-та. Избираме внимателно нашите продукти, за да отговарят на вашите нужди.

  Защо да изберете нас

  Вашият предпочитан доставчик на спално бельо

  Персонализирани оферти

  Изготвяме персонализирани оферти спрямо нуждите на всеки един клиент.

  Високо качество

  Издръжливост и дълготрайност - отговаряме на високите стандарти.

  Българско производство

  Всички продукти са произведени в България.

  Бърза доставка

  Разбираме важността на навременната доставка в хотелиерството.

  Асортимент

  Предлагаме широка гама от висококачествени български текстилни изделия, с които да допринесем за вашия комфорт. Без значение какви са нуждите ви, ние имаме решение. Разгледайте нашия онлайн магазин и намерете перфектния продукт за вас.

  Имате нужда от консултация?

  Свържете се с нас:

  Препоръки

  Наскоро поръчах нови спални комплекти и одеяла от Bedzone.bg за Vila Katerina и не мога да бъда по-доволен от покупката си. Качеството на продуктите е изключително, спалното бельо е меко и удобно, а одеялата са топли и уютни. Доставката беше бърза и ефективна, а обслужването на клиентите беше на високо ниво.

  Особено ценя, че продуктите са произведени в България, кара ме да се чувствам добре, като знам, че подкрепям местния бизнес. Горещо препоръчвам Bedzone.bg на всеки, който има нужда от висококачествен текстил за своя дом или бизнес.
  Петър Харизанов
  Собственик на vila-katerina.com